רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / סטייק מינוט

סטייק מינוט

אפרת אנזל מסבירה איך להכין בכמה דקות סטייק מינוט בפיתה. מתוך "החיים על פי אנזל"

תאמינו או לא, אבל אפשר להאכיל משפחה שלמה בשני סטייקים!

מצרכים:

1 כוס עשבי תיבול קצוצים (איזה שאוהבים)
טחינה מוכנה (עדיף ביתית)
חצי בצל סגול קטן קצוץ דק
חצי פלפל ירוק חריף קצוץ דק
נתחי סטייקים ללא שומן
פלפל שחור גרוס
מלח ים
חצאי פיתות

 

אופן ההכנה:

מכניסים את העשבים הקצוצים לקערה. מוסיפים את הבצל והפלפל הירוק החריף.
אם לנתחי הסטייקים שלכם יש שומן, מורידים אותו, כי השומן לא יספיק להימס בצריבה המהירה.
מפלפלים וממליחים היטב את הסטייקים.
מחממים מעט שמן במחבת פסים, וכשהשמן חם, מכניסים את הסטייקים.
אחרי בערך דקה הופכים את הסטייקים ואחרי דקה נוספת מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.
מכניסים את פרוסות הסטייקים לקערה עם עשבי התיבול.
מכניסים את הבשר עם עשבי התיבול לפיתה ומזלפים מעל טחינה.

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=12059