רשום כבר?
התחבר
לא רשום?
הירשם
אתם כאן: Home / אוכל / פסטה קרה

פסטה קרה

מתכון קיצי לפסטה דקיקה עם רוטב עגבניות קר. מתוך "פשוט וטעים"

מתכון לפסטה קרה של איילת הירשמן.

 

מה צריך?

שקית פסטה
6 עגבניות מקולפות
שמן זית
שום
עלי בזיליקום
צ'ילי יבש
מלח

מה עושים?

מוציאים את התוכן של העגבניות וחותכים אותן.

מניחים את כל העגבניות בקערה ושופכים עליהן שמן זית. מוסיפים שום קצוץ.

תולשים את הגבעולים של עלי הבזיליקום ומכניסים רק את העלים לקערה.

מוסיפים צ'ילי יבש ומלח ומערבבים.

משאירים את כל המצרכים בקערה למשך שעתיים.

מבשלים את הפסטה, מסננים מהמים ומוסיפים את הפסטה לקערת הרוטב.

 

צפו בתכנית המלאה בערוץ 41 ב-HOT.

DIYPAGE TEAM

DIYPAGE TEAM

DIYPAGE TEAM

Latest posts by DIYPAGE TEAM (see all)

ספרו לנו מה אתם חושבים

Scroll To Top
the_post_id=13776